Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A varázslat világa-1.Fejezet

 Anna Bellow: A varázslat világa

1.Fejezet 

Az új élet értelme

2006. április 13.-a

Három gyerek játszott a szobában. Már rég ágyba kellett volna bújniuk, de nem tették. Egyszer csak egy középkorú férfi lépett be a szobába, a gyerekek azonnal ágyba lettek. Így szolt az egyik:

-          - Muszáj elmennetek, apa? – kérdezte szerény hangon a kislány.

-          - Nyugodj meg Anna, minden rendben lesz! De most aludjatok. Jó éjt, Anna. – majd mind a három gyereken végig ment és egy csókot nyomott a fejükre – Jó éjt, Ashford, és jó éjt Trudy.

-          - Jó mulatást Mr. Bellow! – mondta egyszerre Ashford és Trudy.

Mikor a hat felnőtt már úton voltak a harsány beszélgetés már folyt.

-          - George, Drágám! Hova is viszel minket? – kérdezte az anyós ülésben ülő nő. Elegáns ruhába volt. Fekete tincsei felkötve viselte, miközben Csokoládé barna szemét férjére szegezte.

-          - Egy elegáns helyre viszlek benneteket, és nem kell aggódni. Martha vigyáz a gyerekekre.

-          - Azt tudjuk, Drágám.

Az út további szakasza zökkenő mentesen ment, amíg egy részeg sofőr balesetet nem okozott. Az autó megcsúszott a vizes úton és egy erősebb fába csapódott. Trudy és Ashford szüleivel minden rendben volt. Kisebb sérülésekkel megúszták a balesetet, de Mr. és Mrs. Bellow belehatak a nagy ütközés során. Mr. Wilder értesítette a rendőrséget és az orvosokat meg a tűzoltókat. Nem telt bele tíz perc már ki is érkeztek a helyszínre. Dilensi Brooks elvitette magát a Bellow Házhoz. Martha majdnem sírva fakadt a hír hallatán. De volt ennél rosszabb, mivel Anna nem tudott aludni ezért meg akarta keresni a dadát. Mikor meghallotta, hogy Mrs. Brooks-val beszélget hallgatózott. Miután a beszámolás véget ért Anna előjött könnyes szemekkel. Dilensi az ölébe vette a hat éves kislányt és mepróbálta megnyugtatni. A következő hónapokban eldöntötték, hogy a kislányt a keresztanyjánál helyezik el. A végrendelet kimondta, hogy Anna örökli a házat és a család vagyonát. Mikor át költözött a keresztanyjához, ő megajándékozta egy nyaklánccal, amelynek a közepén egy csillag alakú rubin csillogott és az aljább az volt írta: Belive in Forever. A temetésre Anna barátai is eljöttek. Anna egyik oldalán Ashford, a másikon Trudy. Ashford érezte Anna bánatát és biztatóan megfogta a kezét. Ezt a gesztust a lány egy erőltetett mosollyal viszonozta.

 

2018. szeptember 1.

12 év telt el Mr. és Mrs. Bellow halála óta. A három gyerek feljebb lépett a ranglétrán, már a St. Julius University- Állam – és Joghallgatói. Dr. Berry Gordon Professzor tanítványai lesznek.

-          - Ti elhiszitek? – kérdezte Trudy.

-          - Te érted miről beszél, Ash?

-          - Nem!

-          - Tudjátok, hogy idáig eljutottunk. – ujjongott vörös befont hajával – És mos, hogy így hármasban vagyunk…

Nem tudta befejezni a mondatát, mert egy szőke csajszi neki ment. Olyan volt mint egy pláza cica.

-          - Nem tudsz vigyázni! – dühöngött a szöszi.

-          - Sajnálom nem direkt volt. – mondta Trudy.

-          - Még egy ilyen és… - végignézett a társain és megakadt a szeme Ash-en. Nem csoda, hiszen Ash nagyon helyes volt. A mogyoróbarna szeme és gesztenye barna hajával bármelyik lányt meg kaphatta volna. – Tudod mit inkább hagyjuk, az én hibám volt. További szép napot.

Ekkor megszólalt a hangos bemondó:”A mai nap folyamán est kilenckor az első éveseknek tartanak egy bulit. A fiúkon legyen legalább egy ing, a lányokon meg valami elegáns ruha. Köszönöm szépen”

-          - Gyere, Anna menjünk, pakoljunk le és vásároljunk be estére. Ash! Te pedig kezdj valamit magaddal, hogy emberien nézz ki, mert átok a te helyességed.

Minden jól is ment volna a lányoknak, ha nem a szöszivel rakják őket egy szobába. Szóval: 102-es szoba. Lakói: Vivien Westway, Trudy Brooks és Anna „magányos” Bellow. Vivien se örült, hogy ezekkel a lányokkal kell együtt laknia 4 éven keresztül.

Szóval bevásároltak az estére. Jöhetett a fürdés, hajcsavarás/vasalás, körmözés, sminkelés stb.

-          - Szerinted még beengednek minket? – kérdezte Trudy a folyosón futva.

-          - Csak tíz percet késtünk!

-          - Lányok, na, végre, csak rátok várok! – kiabálta Ash.

-          - Te, ránk vársz? – húzta fel a szemöldökét Trudy – Amúgy Anna, miért hordod folyton azt az átkozott nyakláncot?

-          - Hé! Az anyámé volt!

-          - Ha befejeztétek, bemehetnénk végre? – türelmetlenkedett Ash.

Mindenki nagyon jól érezte magát a buli. Trudy annyira elpirult, amikor Ash félig ki gombolta az ingét, hogy egyenlő volt egy paradicsommal. Vivien nagyon kellette magát a fiúk előtt. Azt gondolta Anna :” Hála Istennek, Ash nem bukik az ilyen plasztik bombára, mint Vivien.”

 1266284413_74430962_1-pictures-of-beautiful-red-cocktail-party-dress-23.jpg(Én ilyennek látom Trudyt/szerkesztettkép/)

prom-short-long-prom-dress-designs-2012-prom-brides-bridal-gown-prom-wedding-cheap-prom-formal-party-dress-2012-3.jpg(Annat ilyennek látom)

short-a-line-purple-sweetheart-beautiful.jpg(Vivient ilyennek látom)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vivi920023

(Borbély Vivien, 2014.06.22 11:23)

nagyon jó folytasd :)

kérdés

(any, 2014.06.09 16:53)

Te a saját regényedet rakod fel?