Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A varázslat világa-3.Fejezet

 Érzelmek határa

-         Csak azért kapjuk el, hogy utána megbüntethesse? – kérdezte Trudy nyálas hangon.

-         - Ha a fiam megszerzi az uralkodói címet, megállíthatatlan lesz, és az egész varázs világot fogyja uralni. – magyarázta az öreg tündér.

-         Oh! Értem. Tehát ez egy nagy baj!

-         Elnézést Mr.… - kezdte a mondandóját Anna

-         Eric! Szólítson Ericnek.

-         - Eric, ha jól értettem nekünk kell segíteni az egész varázs világon? – ekkor a király emberi méretet öltött és olyan közel hajolt Annához amennyire lehet.

-         - Anna! Ez a nyaklánc nem játék, ha gonosz erő megkaparintja az a vesztünket is okozhatja. Meg kell tanulnod uralni ezt a nyakláncot, mert még rosszra is késztethet. Vigyázz az érzelmi világodra, mert azok is befolyásolják ezt az egészet. A tündérek még csak a kezdet ebben a borzalmas időkben. Föl kell találnod magad! Különben mind elveszünk! Ha kell, segítség a jókra mindig számíthatsz, ezt ne feledd! Édesapád is mindent megtett ennek érdekében.

-         Az apám?

-         Igen az apád. Képzett világ Őr volt és most te vagy az utódja. - megfordul és kutat a könyvek között – tessék, vidd ezt a könyvet! Ez majd a segítségedre lesz, de ha nem elég. Evangeline egy jól képzett testőr tündér vigyázni fog rátok.

Azzal egy port szórt a látogatókra és hazaküldte őket. Épp egy óra közben tértek vissza. Hirtelen mind a hárman forgolódtak a padban. Amikor:

-         Ms. Bellow! Mi olyan érdekes?

-         Semmi Dr. Gordon professzor.

-         Akkor miért forgolódik, mint a fába szorult féreg?

-         Azt hittem – ezt sasoljátok -, Vivien Westway megint SMS-ezik, mert egyfolytában pötyögést hallok!

-         Csakugyan? – fordult Vivienhez –Adja csak ide!

-         De, Tanár Úr én nem…

-         Azt mondtam ide a telefont!

Anna kicsi szíve most dagadott a büszkeségtől, hogy most milyen furfangos volt. Hallotta a háttérben, hogy a két a barátja majd szétesnek a röhögéstől, mert már nem bírják vissza tartani. Ekkor sziszegésre lett figyelmes. Forgatta a fejét, és amikor a tolltartójára pillantott.

-         Szia, én vagyok az Evangelnie!

-         Te meg mit keresel itt? – suttogta.

-         - Csak szólni akartam, hogy én nem csak testőr vagyok. Látom a jövőt is! Előre csak annyi, hogy nézd meg kiben bízol a közeljövőben.

-         Jó! Jó! Csak bújj el!

Miután vége volt a napnak Anna, Evangelinnel, Trudy-val és Ash-sal a tornatermet vették célba, tudván, hogy a kosaras csapat elment a döntői kupa micsodára.

-         - Oké most helyezd a nyakláncot a mélyedésbe. -mondta Evi – Ez az jól csinálod.

-         Mi ez Evangeline?- kérdezte Ash.

-         - Drága Ash ez egy történelem. Ez mutatja azokat az oldalakat ahol hőstett történt. Az egész Bellow család, Hans család és Darias család. Ez a három családi Klán felel a varázs világ rendjére. Eddig csak férfiak voltak, de mivel Georgenek lánya született itt ez a folyamat meg fog szakadni és most már Nők fogják védeni az egész rendszert. Tehát Anna lánya… – erre mind a három (Evangeline, Trudy, Ash) Annára nézet.

-         Hohó! Nekem nem lesz gyerekem! Ezt most tisztázzuk!

-        -  Anna a nővérem egy zónaugró, és elment a jövőbe, és még látta a lányod lányát is. Nyugi! – fitogtatott Evi. – Amúgy ahhoz, hogy elkapjátok, Dereket tündérekké kell, hogy váljatok. A tündérkirály majd segít, de előbb el kell mennünk Nanahoz, hogy adjon nektek szárnyat.

-         CST!- hallgatatta el Trudy, majd elrejtette a pulcsija zsebébe.

Mázlija volt, mert Vivien lépett be.

-         Ash beszélhetnék veled négyszemközt? – kérdezte a vipera.

-         Persze, de akkor menjünk ki.

MIUTÁN KIMENTEK:

-         Most meg mitől nézel így utánuk? – pár perc kellett Trudynak mire leesett – Uram Isten. - Ekkor kivette Evit a pulcsi zsebéből – Te féltékeny vagy Vivien Westwayra.

-         Mi? Dehogy is! – mentegetőzött.

-         - Te szerelmes vagy Ash-ba! – elkezdett ugrándozni örömében –El sem hiszem, hogy a két legjobb barátom szerelmesek egymásba!

-         Csönd! Nem akarom, hogy valaki meghallja, és Ash úgy is Vivient szereti. Rám se néz. – ekkor betoppant a hős szerelmes.

-         Emlegetett szamár! – szólalt meg a nagy csöndben Evi.

-         Ash képzeld, Anna sze… -ekkor Anna ráugrott Trudyra és elkezdte püfölni a pulcsival.

-         Héhé!Lányok álljatok le! –szedte szét őket Ash.

-         Evi a nyaklánccal bárhová el lehet jutni? – kérdezte Trudy.Mert aza a zsniális ötlete támadt, hogy elvisti őket párizsba, hogy megadja Annának a kezdő löketet.

-         Hát persze.

Ekkor megfogta Ash és Anna kezét és kívánt. Egy szempillantás alatt Párizsban voltak szép elegáns ruhákban. Majd Trudy elkezdett énekelni.

-         - Trudy ne énekelj, inkább vigyél haza! – nyafogott Anna, de A vörös nem hagyta abba az éneklést.

Anna épp át akart kelni az úton, amikor egy kocsi majdnem elütötte.

-         Vigyázz! – húzta vissza Ash a lányt és megölelte – Ne csinálj ilyet többé. – Ránézett a lányra – Mindig maradj mellettem.

-         OKÉ!

Trudyba még én sem tudom mi ütött, mert elkezdett énekelni Párizsba és Asht és Annát rángatta arra a híres nagy toronyra ahol magukra hagyta őket. Elég fura egy csaj. Viszont Annának tériszonya volt, és:

-         - Ez már kezd egy kicsit fájni! – mondta Ash. Ekkor Anna észrevette, hogy úgy szorítja a karját, hogy az ujjpercei már kifehéredtek.

-         Bocsika! – engedte el nagy nehezen, de ezúttal egy vaskorlátra fonódott és az eget bámulta.

-         Neked tériszonyod vad! – (lángeleme).

-         Nem mondod?Szerinted csak szórakozásból fonódok mindenre ami szilád?

-         Na,gyere ide! – húzta magához a lányt – Csak addig foglak, míg nem fogsz kapálózni.

Erre egy mosolyt villantott.

-         Neked csukva van a szemed? – kérdezte a fiú.

-         Talán baj! – mire ez kimondta Ash maga felé fordította.

-         Nyisd ki a szemed!

-         De nem akarom! Magasan vagyunk!

-         Kérlek, nyisd ki a szemed! – szolt lágyan, mégis határozottan.

Lassan, de kinyitotta a szemét. Anna egy csodás szürke szempárral találta szembe magát. A levegő meg fagyott, az idő megállt és a szív hevesen dobogott. A két arc egymás felé kezdett el közeledni, majd lassan egy csókban forrtak össze. Szenvedély fellángolt Annában. Most nem foglakozott senkivel csak azzal, hogy egyszer az életben az igaz szerelem megcsókolta.

 

images.jpg

Folytatjuk…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vivi920023

(Borbély Vivien, 2014.06.22 11:24)

Mikor jön az új rész? :)